27 Февруари 2017 г.
днес: статии

Паранормални явления

Нормален шрифт Уголеми шрифта Намали шрифта

ВАНГА ЗНАЕ КАКВО КРИЕ ЦАРИЧИНАТА ДУПКА

СТРАННИ СИЯНИЯ СЕ ПОЯВЯВАТ В ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО МЕСЕЦА НАД ЦАРИЧИНАТА ДУПКА и плашат жителите в региона. Според очевидци виолетова светлина излиза от мястото, където някога военните копаеха в дирене на извънземен разум. Край мистериозната дупка са забелязвани и хора със странни уреди в ръце. Възможно е любители уфолози да измерват радиацията на обекта, търсейки сигнали за присъствието на чужди цивилизации.

Днес дупката е консервирана и в нея никой не би могъл да проникне. Входът на гигантския ров е затрупан с камъни, върху които е излята масивна бетонна плоча. Ако сиянията обаче продължат да смущават населението в Царичина, нищо чудно да се стигне до „разпечатване" на обекта.

Разкопките в намиращото се на 30 км северозападно от София село започнали през 1990 година по заповед на Генералния щаб на Българската армия, припомнят запознати. Военните вярвали, че в дупката ще намерят информация за извънземна цивилизация. Там уж се намирала гробницата на първото разумно същество, живяло някога на Земята. Мястото получило статут на секретен обект, на който работели само екстрасенси и висши офицери.

Единият от контактьорите в екипа - Димитър Сираков, сънувал, че с колегите му трябва да отидат на среща с Ванга. В Генералния щаб на армията се съгласили, че авторитетът и възможностите на пророчицата ще помогнат на работата в секретния обект. Генерал Динев и екстрасенсите Елисавета Логинова и Сираков тръгнали за дома на петричката врачка. Тя ги посрещнала, сякаш отдавна ги е очаквала. „Говореше на малките ни имена. Обърна се към генерал Динев и каза: „Абе, Любчо, какво търсите там? То е ни маж, ни жена, жута маймуна, за какво ви е?". И за нас това беше доказателство, че не грешим. Ванга отгатна също, че сме стигнали някъде около стотния метър, защото ни беше помолила да й занесем част от пръстта. Когато се върнахме, премерихме - 99,8 беше метражът", разказва екстрасенската Елисавета Логинова.

Говори се, че на 12 май 1991 г. над дупката прелетели извънземни и военните уплашени изпуснали лопатите си. Голям светещ облак се извъртял в кръг над секретния обект, а после изведнъж се загубил в небето. Ръководещият операцията генерал Динев свикал подчинените на оперативка в щаба си и обявил: „Каца космически кораб!". Така поне разправя Логинова.

Според нея при разкопките се установило, че тунелът в Царичина бил всъщност на много-много години. И действително, изравяйки пръстта, военните се натъкнали на добре оформени стени. Дали пък дупката действително не е водела към гроба на извънземно? По думите на Логинова издирваното съществото било двуполово и високо около два метра и половина.

Местни жители твърдят, че дълбаейки в земните недра, участниците в секретната експедиция открили някакъв златен орел. Той излъчвал толкова силна радиация, че повредил апаратурата на екипа. Военните го отнесли някъде за изследвания и после дирите му се загубили. По онова време министър на Отбраната бил Димитър Луджев. Днес той отрича да е съдействал за разработването на Царичината дупка. Кълне се дори, че е спрял naрите за обекта. „Никога не съм участвал във финансирането - споделя Луджев. - Аз дори бях министърът, който преустанови финансирането. Направи се инвентаризация, преглед на бюджета. Установих, че се работи по някаква прословута дупка. Тогава поканих ген. Динев (по него време командващ Химически войски - бел. ред.), който се занимаваше с Царичина. Също и предишния началник на Генералния щаб Радню Минчев. Попитах ги: „Какво става?". Те ми докараха екстрасенси да правят сеанси пред мен. Показаха ми и едни книги, изписани уж под диктовката на извънземни сили. Развиха тезата, че Царичина е място за връзка с чужда цивилизация. Копаело се по-посока на някакъв кивот, в който едва ли не се намирали скрижалите на нашето минало и бъдеще.


от 10/06/2009 г.

адрес:

от Анонимен
на 10.06.2010
Анонимен
Защо винаги министрите са ни тесногърди тапанари?
  • Интересни линкове